dilluns, 16 de setembre del 2013

15 de septiembre: Lliga O-Peu (La Canyada - València)

Tornada a la Lliga de O-peu, ja feia temps que no competia ací. Si l'any passat vaig completar la quantitat mínima de carreres de completar la lliga, enguany ha passat a un pla secundari, per darrere dels raids, OBM i carreres de muntanya. És una qüestió de prioritats i d'objectius esportius i esta Lliga per a mi és només un bon entrenament tècnic.

El mapa va ser molt menut, amb una escala molt baixa i moltíssim detall, pel que s'havia de llegir molt bé el mapa per orientar-se. L'eixida del triangle a la 1 va ser una desfeta total fent una errada de paral·lel per voler començar molt ràpid. La 3 també va ser complicada de trobar, però teníem unes bones vistes del Túria. A partir d'ací el bucle fins la 7 se'm va donar prou bé (es veu que vaig començar a recordar com s'orientava) però a la 8 va tornar la desorientació entre una gran quantitat de senders que quasi em fan eixir-me'n del mapa. A partir d'ací vaig tornar a centrar-me fins meta.

Finalment, dos balisses per oblidar, fruit de falta de concentració en moments en concret. El lloc, 11é de 13, amb un coeficient dels més fluixos que he fet mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada