diumenge, 20 de gener del 2013

Lliga Autonòmica d'orientació a peu: Ibi

Per fi comença la temporada 2013 amb la primera competició d'orientació a peu l'àrea de Sant Pasqual (Ibi). Ja era hora de tocar plànol, competir sempre motiva per a entrenar dia a dia, i esta carrera em va molt bé per agarrar eixe puntet que em falta per pujar millor les costeres.

Hui ha estat un dia de molt fred, amb sensacions de temperatura sota zero pel culpa de l'intens vent que ha bufat durant tot el matí.

La zona, molt bonica, a les faldes de la Serra del Menejador i dins d'una Estació Biològica molt interessant de visitar.

La carrera, com sempre, quasi el doble de temps que el primer amb 1h36'53", i amb unes sensacions d'anar fluix, sense còrrer molt ràpid, però a bon ritme. He començat prou espés amb dos balisses, la 2 i la 4, amb parcials de més de 7 minuts per la meua imprecissió orientant amb la brúixola. Després he agarrat ritme i he aconseguit anar més seguit, amb dos balisses molt llargues, però sense problemes destacables. Comença la temporada i espere que vinguen millors sensacions segons avance ésta.

I ara les dos següents "parades":

dissabte 26: Lliga Nacional d'orientació a peu (Villena)
diumenge 27:  Lliga Autonòmica de carreres de muntanya (Simat de la Valldigna)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada